I-Cow Aurora winnaar FDV Wintershow

geplaatst in: Hullcrest | 0

Op 7 maart jongstleden stond weer de jaarlijkse FDV Wintershow in Pesse op het programma. Een terugkerend evenement, waar wij als bedrijf zijnde graag aan deelnemen. Namens onze Hullcrest Holstein veestapel vaardigden wij ons kalf I-Cow Aurora af in de categorie kalveren tot één jaar.

Jorien Vosman, jurylid tijdens de FDV Wintershow, schrijft er het volgende over:

“Tijdens de provinciale wintershow Drenthe sprong de jeugdige I-Cow Aurora (v. Gold Chip) direct in het Show winstoog toen ze aan het halter van haar zeer jeugdige begeleiders de ring in stapte. Aurora kenmerkt zich door haar luxe en elegantie. Ze is voorzien van een zeer stijlvolle voorhand, een middenhand met prachtige ribbenpartij en een kruis met veel lengte. Ze is voorzien van fijn en droog beenwerk.Movie All Is Lost (2013)

Ook grote lof voor haar begeleiders, Jens en Zenne Wolters. Het eerste rondje was voor Jens, de elegante Aurora is nog wat groot voor hem, maar dat slaat hem niet uit het veld en na een rondje lopen vormen ze steeds meer een combinatie. Het exterieurrondje was voor Zenne. Al met al een prachtige showcombinatie.”

I-Cow Aurora won uiteindelijk de eerste prijs in de categorie exterieur. Een prestatie waar wij erg trots op zijn. De eerstvolgende veekeuring waaraan wij zullen deelnemen is de provinciale zomerkeuring op 1 augustus in Beilen.

 

Geef een reactie