Nieuwe aanwinsten voor Hullcrest Holsteins stallen

geplaatst in: Hullcrest, Rundveeshow | 0

Europa afstruinen voor top koeien en kalveren voor de Hullcrest Holsteins veestapel gevestigd in Drijber. Clementine Ottink-Ten Have en Gerrit Kerssies doen het beide met liefde. Dit leverde de laatste maanden een aantal pareltjes op voor de toch al gezonde en succesvolle veestapel van het tweetal. Zo kwamen uit Engeland onder meer Huddlesford ICow Barbie en Wyndford Brokaw Erle 13 en tijdens de German Sale Masters werd de veestapel aangevuld met Beechrow Twains Atwood en Rocca-Dg Camani-RC. Waar Gerrit en Clementine vooral op letten bij de aanschaf van nieuwe dieren, is dat het gaat om koeien en kalveren uit goede diepe koefamilies.

Hieronder een overzicht van de aangeschafte dieren. Wil je zelf nieuwe kalveren of koeien aan te schaffen, en wil je eerst nog wat advies inwinnen, neem dan gerust contact op met Gerrit.

Beechrow Twains Atwood

Beechrow Twains Atwood

Een prachtige pink waarvan verwacht wordt dat ze hoge ogen gaat gooien op de grotere shows. Ze komt uit een diepe Canadese koefamilie en werd onder meer algemeen kampioen op de nationale kalverenshow in Ierland.

Rocca-DG Camani *RC

Rocca-DG Camani RC

Een roodfactor dochter uit Camomile, echt een prachtig kalf om te zien. Moeder is de middenklassenkampioen in Madison in 2011. Halfzussen waren junior All-American kampioen in Madison, tweede plaats Spring Yearling Heifer Juniorshow en eerste plaats senior vaarzenshow in Madison.

Wyndford Brokaw Erle 13

Wyndford Brokaw Erle 13

Een zeer fraaie Brokaw DTR. Haar moeder, Wyndford Goldwyn Erle EX-93-UK, was een van de beste showkoeien op de verschillende shows in Engeland. Halfzus was derde in haar rubriek op de Swiss Expo.

Huddlesford ICow Barbie

Huddlesford I Cow Barbie

Een schitterende showpink uit Barbara met een super PTAT, >3.0. Haar moeder won haar rubriek drie keer in Madison.

Nobold TLC Jenn-ET

Nobld TLC Jenn-ET

Dit kalf voert terug naar de Royal Winterfair middenklassenkampioene Valleyville Lheros Jenn EX-94 van Ferme Jacobs. Zelf in de kalverenklasse ook goed voor een aantal aansprekende resultaten; kampioen tijdens de Calf Chropshire Show en reservekampioen tijdens de kalverenshow van Cheshire.

Geef een reactie